Rektör KAYA’nın Yeni Yıl Mesajı

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rektör Kaya mesajında şunları kaydetti:

Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2017 yılında da ilimizi her alanda daha da geliştirmek, öğrencilerimize daha nitelikli bir eğitim vermek, Üniversitemizi ilimiz ve bölgemizle bütünleştirmek adına toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

Aynı şekilde, komşu ülkelerde devam eden ve bölge barışını  tehdit eden çatışmaların bir an önce sona ermesi ve bölgemize barış ve huzurun gelmesi  en samimi dileğimizdir.

Bu duygularla, yeni yılın  ilimiz, ülkemiz ve dünyamız için hayırlı olmasını diliyor, Mustafa Kemal Üniversitesi camiasının, Hatay’ımızın ve yüce milletimizin yeni yılını  içtenlikle kutluyorum.

Prof. Dr. Hasan KAYA