Emzirme Haftası Etkinlikleri

Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı adı altında düzenlenen Emzirme Haftası etkinlikleri Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Kardiyoloji Servisi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Servislerinde uygulandı.

Üniversitemiz Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ekibi emzirme haftası dolayısı ile emziren anneler ile bir araya geldi.

Anne sütünün ve emzirmenin diğer besinlere göre üstünlüğü, önemi ve devamlılığı konusundaki ebeveynlerin ve toplumun bilinçlendirilmesi, doğru emzirme yöntemleri hakkında bilincin artırılması temalı bilgilendirme, annelerin sorularına cevap bulmaları ve pasta kesimi ile sonlandı.