Antakya Devlet Konservatuvarından Hoş Geldiniz Konseri

Üniversitemiz Antakya Devlet Konservatuvarı Uluslararası İlişkiler Birimi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 9. ERASMUS Personel Haftası etkinlikleri kapsamında Tayfur Sökmen Kampüsü Atatürk Konferans Salonu’nda Hoş Geldiniz konseri düzenlendi.

Dr. Öğr. Üyesi Erhan Tekin, Dr. Öğr. Üyesi Olcay Muslu Gardner, Dr. Öğr. Üyesi Gamze Toprak, Öğr. Gör. O. Şükrü Bezirci, Serdar Akgün ve Halk Oyunları Eğitmeni Ercan Çirmi tarafından hazırlanan konserde, konservatuvar öğrencilerinden oluşan koro ve orkestra Dr. Öğretim Üyesi Erhan Tekin’in şefliğinde çeşitli yörelerden türküler ve sanat müziği eserleri seslendirdi. Urfalı Aşık Feyzullah’ın icrası ve Ercan Çirmi yönetimindeki halk oyunları topluluğunun koro eşliğinde gerçekleştirdiği gösterilerin renk kattığı konser, dünyanın çeşitli ülkelerinin üniversitelerinden Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne konuk olan akademik ve idari personellerin beğenisini kazandı.