Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı

Üniversitemiz 2018/2019 eğitim öğretim yılı şubat ve eylül dönemlerinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açacak.

Şubat ayı döneminde 600 öğrenci kontenjanı ayrılan sertifika eğitimi Almanca, Arapça, Bahçe Peyzaj, Beden Eğitimi, Biyoloji, Coğrafya, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi/İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri, Felsefe, Fizik, Gıda Teknolojisi, Görsel Sanatlar-Sanat ve Tasarım/Resim, İngilizce, Kimya/Kimya Teknolojisi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Matematik, Muhasebe ve Finansman, Müzik, Psikoloji, Sağlık, Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı programlarını kapsıyor.

ALES şartı aranmayan ön kayıt başvurusunu 28 Ocak - 01 Şubat 2019 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi öğrenci işleri bürosuna (Giriş Kat) adayın kendisi veya noter onaylı vekili yapabilecek.

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler 03 Şubat 2019 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi web sayfasında ilan edilecek ve 04-08 Şubat 2019 tarihleri arasında kesin kayıtlar yapılacak.

Eylül dönemiyle ilgili kontenjan bilgileri ve kayıt tarihleri ileri bir tarihte Üniversitemiz web sayfasından ilan edilecek.