Festival Etkinlik Takvimi

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan KOÇFEST Üniversitemizde başlıyor. 29-30 Nisan’da gerçekleşecek KOÇFEST etkinliklerinin detayları şu şekildedir:
KOÇFEST çerçevesinde Üniversitemiz Tayfur Sökmen Kampüsü içerisinde “İyilik Peşinde Koş” sloganı ile 5 km’lik koşu düzenlenecektir. Koşu, 30 Nisan Salı günü Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya’nın katılımıyla 15 Temmuz Milli İrade Parkında saat 11’de başlayacaktır. Koşuya katılacak öğrencilere sürpriz hediyeler verilecektir. Koşuya katılmak için https://ipk.adimadim.org/ linkinden kayıt yapılması gerekmektedir.

29-30 Nisan tarihlerinde Merkez Yemekhane yanında ve stadyum içerisinde 10 ile 18.00 saatleri arasında spor, dans, survivor parkuru, yarışmalar ve sürpriz şovlar düzenlenecektir.

Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda ise 13 üniversiteden 20 takımın katılacağı salon futbolu müsabakaları gerçekleştirilecektir. Müsabakalar 09.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Müsabakaların devre arasında led şovlar, ışık gösterileri, konsol oyunları, yarışmalar ve dans gösterileri olacaktır.

Ayrıca 30 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Samandağ Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Karate Şampiyonası gerçekleştirilecektir. Antakya Kapalı Spor Salonu önünden Samandağ’a gün boyu ücretsiz ring seferleri yapılacaktır.

KOÇFEST süresince Üniversitemiz stadyumunda gerçekleştirilecek etkinliklere ve konsere katılacak olan öğrenciler, personelimiz ve yakınları yanlarında bulunan kesici ve delici aletler; sigara, çakmak, kibrit gibi yanıcı maddeler ve sakız ile konser alanına alınmayacaktır. Saha zemininin sentetik çim olması sebebiyle herhangi bir mağduriyet yaşanmaması açısından bu uyarının dikkate alınması gerekmektedir.

Tüm etkinliklerimize katılım ücretsizdir. Öğrencilerimiz, öğrenci yakınları, personelimiz, personel yakınları ve basınımızın değerli mensupları davetlidir.