Üniversitemiz Kick Boks ve Badminton takımları başarılı sonuçlar elde etti

Üniversitemiz Kick Boks ve Badminton takımları yarıştıkları müsabakalar sonucu 3.’lük kupasını almaya hak kazandılar.

Üniversitemiz sporcuları Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 28 Şubat-5 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında takım halinde 3. oldu.

Point Fighting, Full Contact ve Low Kick Branşlarında Türkiye’nin 81 ilinden 850 sporcunun katıldığı Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında üniversitemiz sporcuları Sevil Çapar kadın müsabakalarında 3. olurken erkek müsabakalarında Eyüp Koluman 1. Uğur Selçuk Öner ise 3. oldu. Üniversitemiz bu sonuçlarla şampiyonada 3.’lük kupasını havaya kaldırdı.

Üniversitemiz Badminton takımı ise 02-07 Mart tarihlerinde Antalya Kemerde gerçekleşen 2. Lig müsabakalarında 3. olmaya hak kazandı.