2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde üçüncülükle bitirerek mezuniyetini tamamlayan bölümümüz öğrencilerinden Berfin Dolaş, BASE'in 8. edisyonunda yer alarak önemli bir başarıya imza attı.


Türkiye genelindeki Güzel Sanatlar alanında faaliyet gösteren fakülteler ve enstitülerinin lisans, yüksek lisans ve sanatta yeterlik programlarından mezun durumunda başvuru yapan 1389 öğrenci arasında seçilen 132 sanatçıyı ağırlayan seçki, 27 Kasım tarihinde akademi ve sanat camiasından koleksiyonerler ve sanatseverlerle buluştu.

2024 yılında resim, fotoğraf, seramik, cam, heykel, video, yeni medya, grafik tasarım, geleneksel Türk sanatları gibi farklı disiplinlerde üretilmiş 150 eserden oluşan sergi, 1 Aralık'a kadar İstanbul Şişli'de ziyaret edilebilecek. Öğrencimiz Berfin Dolaş’ı tebrik eder, mezuniyet hayatında başarılar dileriz.
Eseri Arena – BASE İstanbul adresinden ziyaret edebilirsiniz.