Üniversitemizde Satranç ve Tenis Turnuvası Düzenlendi

Üniversitemizde satranç ve tenis turnuvası düzenlendi. 01-02 Kasım tarihlerinde Tayfur Sökmen Kampüsü merkez yemekhanede düzenlenen satranç turnuvasına 43’ü erkek 7’si kadın olmak üzere toplam 50 yarışmacı katıldı.

Yapılan müsabakalar sonucu kadınlarda Ceyda Altın birinci, Nevin Gözmen ikinci, Şehri Orhan üçüncü oldu. Erkekler de ise Umut Gölgeli birinci, Abdullatif Selçuk ikinci, Emin Karaman üçüncü oldu.

35 erkek, 13 kadın sporcunun katıldığı toplam 53 maçın oynandığı tenis turnuvasında ise A kategorisi kadınlarda Cahide Kaba birinci, Hatice Pehlivan ikinci olurken A kategorisi erkeklerde Hasan Bihan birinci, İsmail Nur ikinci oldu. B kategorisi kadınlarda Şadiye Nur Kaçar birinci, Ogulbibi Meydanova ikinci, erkeklerde ise B Doğuş Pirbudak birinci, İsmail Acar ikinci oldu.

Dereceye giren yarışmacılar kupalarını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’nın elinden aldı.